Поліція розпочинає боротьбу з незаконними АЗС на Рівненщині

Відповідну вказівку, на підставі доручення президента та обласної державної адміністрації, керівництво управління Нацполіції Рівненщини видало підлеглим під час селекторної наради. Про це йдеться у повідомленні прес-служби правоохоронців.

Для оперативної взаємодії між правоохоронними та контролюючими органами, налагодження постійного обміну інформацією, координації заходів стосовно виявлення, документування та розслідування кримінальних правопорушень утворено міжвідомчу робочу групу.

 

Також функціонуватиме експертна група з питань роботи ринку нафтопродуктів в області.

 

Роботу поліцейських націлено на проведення комплексних заходів для виявлення, розкриття та ефективного розслідування правопорушень, пов’язаних з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

У разі виявлення таких правопорушень, відомості вноситимуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань та в подальшому, за процесуального погодження з прокуратурою, скеровуватимуть за підслідністю до інших підрозділів правоохоронної системи, який розслідує такий вид злочинів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень