Заплив може бути останнім: відомо, чи розмінують одеські пляжі до курортного сезону

А до перемоги на пляжі ходити не можна

Фото з мережі
Фото з мережі

Якби не повномасштабне російське вторгнення, незабаром в Україні мав би початися купальний сезон, зокрема - в курортній Одесі.

Але пляжі заміновано.

В умовах війни виникла потреба захисту морського узбережжя Одеси та області від спроб загарбників висадити морський десант.

Чи будуть якісь особливі правила поведінки одеситів біля моря, розповів речник оперативного штабу Одеської ОВА Сергій Братчук.

- Пляжі заміновано. Буде перемога - буде проведена робота з розмінування акваторії Чорного моря і пляжів. Тоді будемо відпочивати, - наголосив він.

Втім, як зауважив Братчук, можливо влада відшукає альтернативу поводження на пляжах під час війни. Людей просять не ходити на пляжі та узбережжя, але є ймовірність, що вони все одно будуть намагатися позасмагати чи покупатися у морі.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень