Я їду додому: українці, які у перші дні війни виїхали за кордон, вже повертатися у рідні домівки

Щодня з Польщі виїжджає 100-300 людей

Потяги до Львова та Одеси вирушають із залізничного вокзалу Перемишля.

Для того, аби вберегти життя своїх дітей, чимало українців виїхали до Польщі, яка гостинно прийняла досить багато біженців.

Втім, деякі українці вже почали повертатися додому. Щодня поїздами до Львова та Одеси повертаються від ста до трьохсот людей.

Повертаються в основному матері з дітьми, які втекли через напад на країну в перші дні вторгнення. Вони повертаються, бо, як вони пояснюють, там їхній будинок. Попри небезпеку, вони хочуть повернутися до своїх чоловіків та батьків, які через мобілізацію не змогли покинути країну, – пише видання.

Потяги до Львова та Одеси вирушають із залізничного вокзалу Перемишля. У кожен із вагонів сідає близько 200 людей. Серед пасажирів є й добровольці, які їдуть до нашої країни воювати з російськими солдатами.

Джерело: ТСН повідомляє tvn24.pl.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень