Запашна еко-свічка з мандарину: буде горіти декілька днів

Для створення такої свічки потрібно лише 2 інгредієнти

Мандарин – знаковий новорічний фрукт, який можна не тільки їсти, але й зробити з нього ароматну свічку, яка горітиме кілька діб та максимально проста у виготовленні.

Як зробити свічку з мандарина

Для створення такої свічки потрібен мандарин та трохи рафінованої олії.

Щоб отримати таку екологічну свічку, треба почистити мандарин так, щоб з його кірки утворилася імпровізована місткість, чашечка.

Зверніть увагу! Щоб ваша свічка з мандарина горіла, потрібно залишити стрижень мандарина – біле волокно, яке йде через весь фрукт. Якщо його не залишилось, доведеться вставляти гніт для свічок.

Після цього налийте у кірку-місткість рафіновану олію, залишивши на поверхні трохи стрижня від мандарина. Після цього свічка готова до використання.

Як довго горітиме свічка

Саморобна свічка з мандарина може горіти напрочуд довго – до кількох діб, якщо регулярно доливати до неї олію.

Компоненти, які використовуються для створення цієї свічки, є безпечними та не несуть загрози отруєння для вас та вашої сім'ї. Крім того, запашна свічка з мандарина підкреслить новорічну атмосферу та стане чудовим доповненням для інтер'єру.

Джерело: lifestyle.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень