Запах жіночого тіла, який не подобається чоловікам

Це викликає роздратування, а інколи й нудоту

Запах бабусиної шафи

Бабусині аромати чоловікам зовсім не подобаються. Щось, що навіть віддалено може нагадувати нафталін не подобаються чоловікам. Такі асоціації у чоловіків викликають й не сучасні парфуми, густі і насичені запахи переважно дратують чоловіків.

Ваніль і солодкі запахи

Запах подобається чоловікам, але якщо так пахнуть солодощі, а не жіноче тіло. Переважно вони сприймають його як надто солодкий, нудний і дратівливий. Такі відчуття викликають всі надто солодкі запахи.

«Старечий» запах тіла

У цьому випадку йдеться про природний аромат. З віком змінюється метаболізм, гормональний фон і відповідно змінюється й природній запах. Чоловіки за природою прагнуть розмноження, а старечий запах тіла їх уяву уже не збуджує.

Перегар і паління

«Шлейф» вчорашньої вечірки чоловіки не оцінять, як власне і цілунки після викуреної цигарки. Тож дівчата, уникайте близького контакту на ранок після вечірки.

Джерело: Useti

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень