«Замість пам’ятної дошки загиблому АТОвцю на школі Рівненщини - подяка нардепу», - громадськість

Ця ситуація обурила мешканців області

На пам'ятну дошку загиблому у 21 рік в АТО учню Корнинської школи, що в  Рівненському районі, Роману Свіржевському збирали гроші учні школи. Але коли у День народження загиблого, 18 вересня, побратими й друзі загиблого прйшли до школи, щоб згадати Романа, пам'ятної дошки йому на фасаді не було. Натомість там красувалася подяка нардепу Андрію Павелку за сприяння у побудові школи. Про це рівненська волонтерка Вікторія Шинкаренко написала у Фейсбук. 

Екс-директор Корнинської школи і вчитель Романа Свіржевського Борис Пасічнюк запевнив, що на фасаді школи дошка Роману Свіржевському є:

Ця дошка є на фасаді школи.  

 

Ми не прогинаємося перед депутатом. Але цей депутат - виходець із села і це - рішення громади, будівельників, всіх. Тому що він зіграв вирішальну роль в тому, щоб ця школа 1934 року, яка була у тризмінному навчанні, щоб вона стала сучасною, красивою.

За словами Бориса Пасічнюка, фасад школи складається з двох частин і з двох блоків. Є перший блок -новозбудований. І другий, в якому навчався Роман Свіржевський. Саме на другому й розташована дошка загиблому АТОвцю.

Але в День народження Героя її тимчасово знімали і розташовували у  шкільному коридорі на столі, щоб провести біля неї пам'ятні заходи. Адже у навчального закладу нема місця на вулиці, щоб вишикуватися біля пам'ятної дошки.

Звернення рідних Романа Свіржевського щодо пам'ятної дошки

[media=126514] 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень