Замість підготовки до конкурсу «Міс Україна» відома рівненська «Холостячка» … роздавала цукерки (ВІДЕО)

Перехожим

Аліна Ляшук на шоу "Холостяк"
Аліна Ляшук на шоу "Холостяк"

Підняти настрій мешканцям Рівного у холодну погоду вирішила Аліна Ляшук. Учасниця шоу «Холостяк», а також фіналістка конкурсу краси «Міс Україна-2021» в районі школи №12 роздавала перехожим цукерки.

Щоб отримати солодощі, потрібно було дати своєрідний п’ять.

Мені спочатку було так лячно підходити, проте потім я побачила, які усі радісні, - коментує свій флешмоб Аліна.

Нагадаємо, конкурс «Міс Україна-2021» відбудеться 21 жовтня - цього року оберуть вже 30-у володарку престижного титулу. Переможниця отримає приз у розмірі 500 тисяч гривень, а також представить Україну на міжнародному конкурсі «Міс Світу» в грудні в Пуерто-Рико.

Аліна Ляшук брала участь у шоу «Холостяк», коли головним героєм був Макс Михайлюк. Однак побудувати стосунки з пілотом дівчині не вдалося - вона покинула проєкт у дев'ятому випуску, за крок до знайомства з батьками учасниць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень