У «Холостяк» повертається багата дівчинка Лола. Дійде до фіналу, – соцмережі (ФОТО)

Новини з соцмереж спричинили справжній «бум»

Лола (на фото вгорі) з Рівного лише грає роль і повернеться у «Холостяк», про це пишуть у соцмережах. Як повідомляє «Рівне вечірнє», незрозумілий вчинок Лоли Лавинецької у популярному шоу «Холостяк» був продуманим.

Нагадаємо, у попередній серії дівчина заявила бізнесмену Михайлу Заливаку, що той вигнав з проєкту її подругу, тому вона хоче піти. Той обурився, що дівчата на шоу мають боротися за його серце, а не дружити. Тому й не дав їй троянду.

Як відомо, у таких шоу мало правди, а самі дівчата грають за сценарієм.



Наприклад, Аліна Ляшук (на фото вгорі) з Корця завдяки «Холостяку» стала популярною, переїхала жити до Києва та має чимало підписників у Instagram.

Цікаво, що й сама Лола у своєму Instagram поводиться дивно і ніяк не коментує свій відхід з шоу.

Під одним із дописів користувач представився співробітником телеканалу СТБ, який і знімає шоу, та заявив, що Лола повернеться згодом у «Холостяк» і дійде аж до фіналу.


Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень