Залужний закликав відомих блогерів не бути «інструментом у руках ворога» й не поширювати «зраду»

Дехто припускає, що Главком мав на увазі конкретно Бутусова

Головнокомандувач української армії закликав блогерів із великими аудиторіями утриматися від публічних оцінок бойових дій ЗСУ, щоб мимоволі не стати інструментом у руках ворога

Деталі: Валерій Залужний звернув увагу, що у соціальних мережах періодично з'являється інформація, яка використовується ворогом для завдання втрат Збройним силам України:

Звертаю увагу, що у соціальних мережах періодично зʼявляється інформація, яка використовується ворогом для нанесення втрат Збройним Силам України.

 

Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції.

 

Я в черговий раз закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів.

 

Лише військове керівництво володіє всією повнотою інформації та використовує її для відбиття агресії. Запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації.

 

Вірте Збройним Силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжалісний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом у його руках!

Відомий блогер та журналіст Юрій Бутусов

Дехто припускає, що в першу чергу звернення Залужного адресоване відомому журналісту Юрію Бутусову.

Про своєрідну позицію останнього на Форумі «Української правди» відкрито навіть цілу гілку, де обговорюють ті його дописи, які у багатьох викликають запитання. Типу:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень