Залучіть студентів і не тільки: парку Рівного запропонували способи скорочення витрат

Нині на оформлення 1 кв. метра альпійської гірки тут витрачають 1-1,5 тисячі гривень

Адже на роботи з оформлення альпійських гірок у парку імені Шевченка директор міського об'єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов наймає приватні фірми.

Члени освітянської комісії міськради Рівного зауважили, що надто багато грошей на це Черепанов витрачає, а воно - того не варте. Бо, пояснила депутат Любов Романюк, трест зеленого господарства робить клумби краще. І щоб здешевити витрати на клумби й альпійські гірки, запропонувала провести конкурс на краще оформлення клумби:

 А якщо зробити в наступному році. У вас же громадські активісти висаджують і дерева, і лаванду. Давайте візьмемо ті клумби, які недороблені, і проведемо загальноміський конкурс. Я думаю, багато людей погодиться. Бо навіть газета «Сім днів» робила конкурс на кращу клумбу і дуже багато було учасників.

А депутат Віталій Павелків до робіт з озеленення парку запропонував залучати студентів місцевих університетів. Мовляв, вони так і навчальну практику змогли б проходити, і стежити за порядком і чистотою у парку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: парк
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень