Залучили бронеавтомобіль: на Рівненщині тривають відпрацювання «бурштинових районів» (ФОТО/ВІДЕО)

В результаті обшуків вилучили бурштин, зброю і техніку

Правоохоронці розпочали масштабні обшуки старателів. Учора правоохоронці працювали у Сарненському районі.

Сьогодні слідчі дії тривають на Рокитнівщині, у селі Сехи (Томашгород), повідомляє Радіо ТРЕК.

Поліцейські залучили спеціалізований броньований автомобіль «Варта». Відео опублікували на сторінці rivne_1283 в Instagram.

https://www.instagram.com/p/CNoxSdIAId4/

За результатами учорашніх обшуків поліцейські вилучили понад 25 кілограмів бурштину, 10 мотопомп і зброю. Про це йдеться у повідомленнях пресслужб поліції та прокуратури.

На територіях домоволодінь та за місцем проживання фігурантів кримінального провадження поліцейські виявили та вилучили понад 17 кілограмів бурштину-сирцю, 8 мотопомп, 40 пожежних шлангів та понад 70 одиниць засобів для видобування «сонячного каміння».

Крім того, вилучено дві незареєстровані гладкоствольні рушниці, засоби зв’язку та чорнові записи, які підтверджують протиправну діяльність осіб.  

Також під час рейдів у місцях незаконного промислу поліцейські вилучили ще 8,5 кілограмів бурштину-сирцю, знаряддя для його видобутку, дві мотопомпи та транспортний засіб. 

Вилучений бурштин і рушниці скерують на експертизу.

За фактом незаконного поводження зі зброєю вирішується також питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, йдеться у повідомленні поліції.

Повідомляється, що обшуки на території Сарненщини провели у протидії незаконному видобуванню, збуту, зберіганню та перевезенню бурштину.

До проведення слідчих дій були залучені спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області та оперативного штабу.

Відпрацювання з метою документування і припинення нелегального видобутку бурштину на території півночі Рівненщини - тривають. 

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, повідомляє прокуратура.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень