Захист від ранньої смерті можна отримати на кухні

Експерти назвали граничну кількість калорій, яку можна отримувати від м’ясних продуктів

26 мільйонів осіб на рік можна врятувати – якщо налаштувати їх на правильне харчування.

Таке забезпечить зокрема споживання одного курячого філе на день та 7 яблук.

Загалом треба перейти зі споживання м’ясних продуктів на овочі та фрукти, дійшли висновку вчені з Університету Единбурга.

Дослідники пропонують, аби люди щодобово отримували не більше 350 калорій від м’яса молока та риби. А це еквівалент приблизно однієї великої курячої грудки.

Наразі жителі 20 найрозвиненіших країн щодобово вживають 620 калорій тваринного походження, що становить приблизно два великі бургери з яловичини. Людям також необхідно отримувати 720 калорій від фруктів та овочів. Наприклад, яблуко, банан та два перці містять кожен по 100 калорій.

Зміна звичного способу харчування скоротить рівень смертності, пов’язаний з ожирінням. А найчастіше такі люди помирають від хвороб серця, діабету другого типу та раку.

Експерти, впевнені що політики мають взяти на озброєння ідею здорового харчування, зокрема під час відновлення здоров’я населення після пандемії коронавірусу.

Джерело: Жіночий світ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень