Загинув на Донеччині, а у Рівному двоє братів залишилися без батька

У п’ятницю в місті прощатимуться з бійцем, полеглим на Донеччині

У Рівному в п’ятницю прощатимуться з загиблим на війні Героєм.

Добра, щира, світла людина, яка не любила зайвої публічності. Справжній патріот своєї землі, країни. Якби всі були такими патріотами, як він, то і війни не було б, а ми вже давно були в Європі. Та, на жаль, таких одиниці… - говорить про Віталія Шакірова його дружина Катерина.

Віталій родом із Вараша, але останні роки разом із сім’єю жив у Рівному, де будував власну справу – займався вентиляцією, кондиціонерами та їх монтажем. Разом із дружиною виховували двох синів – 15 та 5 років.

Він був справжнім, відданим, чесним. Таких насправді ще треба пошукати, - каже дружина.

Віталій Шакіров був готовий йти на фронт ще у 2014 році, коли тільки почалася антитерористична операція. Але дружина тоді чекала дитину, і це зупинило Віталія.

У лютому, коли почалася велика війна, відразу було зрозуміло, що він піде захищати нас. Не потрібно було нічого пояснювати, бо Віталій вважав це своїм обов’язком. Він кілька разів звертався у військкомат, йшов добровольцем, але чув лише «Чекайте». Просто чекати Віталій не міг, тож вступив до лав тероборони. А через деякий час його викликали та поїхав воювати, - продовжує Катерина.

Старший лейтенант Віталій Шакіров був командиром взводу. Надзвичайно відповідальний та зібраний, завжди намагався уберегти від жахіть війни рідних. Його поважали побратими, якими він опікувався до останнього.

41-річний Віталій Шакіров загинув 31 жовтня внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини поблизу села Павлівка Донецької області.

Прощання із Героєм відбудеться на площі перед Покровським собором 11 листопада, о 10:00. Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень