Загинули в один день: під Донецьком полягли два рідних брати з Рівного

Осиротіло четверо діток

Рівняни Людмила та Володимир Зібери отримали відразу дві трагічні новини в один день: на сході загинули їхні сини Олег та Дмитро…

Про це повідомляє Міська рада Рівного.

Молодший Дмитро завжди веселий, енергійний, товариський, про таких кажуть «душа компанії». Він завжди поспішав на допомогу, коли б хто її не просив.

Закінчив РДГУ, займався підприємницькою діяльністю, а два останні роки працював далекобійником.

Разом з дружиною Ольгою виховували двох діток – 17-річного Дениса та 10-річну Діану.

Старший Олег навпаки більш стриманий, м’який… Закінчив НУВГП, працював у ППФ «Експерт-Рівне», разом із братом любив ходити на полювання…

Виховував 15-річного сина Артема та 9-річну донечку Марійку.

47-річний Олег та 39-річний Дмитро вже у другий день повномасштабного нападу росії на нашу країну прийшли добровольцями до військкомату. Та поки там очікували своєї черги вступили до лав самооборони у селі неподалік Рівного.

Це наше свідоме рішення. Заради дітей, заради їх майбутнього будемо боронити нашу землю. Хто як не ми? - з такими словами обидва брати йшли на війну.

Підготовку обидва брати пройшли разом. Коли вже вирушали на передову, казали друзям, що проситимуть, щоб служити відправили у різні взводи – щоб якщо, не дай Боже, з одним щось трапиться, інший залишився живий…

Та доля вирішила інакше. Рядові Олег та Дмитро Зібери загинули в один день, 19 травня, у бою поблизу села Новоселівка Донецької області

Прощання із Олегом та Дмитром Зіберами відбудеться завтра, 28 травня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають Героїв на кладовищі «Нове».

Рідні просимо допомоги чотирьом дітям сиротам загиблих.

Реквізити карти мами - Зібер Людмила:

4149-4993-9685-9405 Приват-банк

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень