Відома у Рівному журналістка прокоментувала ДТП, у яку потрапила нетверезою

Це сталося ще до настання комендантської години

У мережі в неділю почали поширювати відео, яке зняли на місці автопригоди у Рівному на проспекті Миру. На щастя, обійшлося незначними механічними ушкодженнями автівок. Автори відео надали розголос ситуації, оскільки переймалися, аби до відомої учасниці автопригоди у Рівному не були лояльнішими, ніж до інших.

Ось як ситуацію прокоментувала у мережі учасниця ДТП Ольга Ферар:

Уся мережа рясніє відео з моєю участю. Я потрапила в незначне ДТП, але абсолютно і повністю винувата в усьому що трапилось.

 

Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих, фактів які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась. Ми усі помиляємось. Я помилилась більш ніж сильно. Не добивайте, бо я не витримаю

Деталі автопригоди повідомила речниця патрульної поліції Оксана Юрченко:

- Водійка «Тойота Ленд Крузер» під час руху вперед пошкодила два металевих стовпчики, після чого здійснила рух заднім ходом, не переконавшись, що це буде безпечно і не створить перешкоди для інших учасників дорожнього руху, та здійснила наїзд на автомобіль «Хонда», який перебував у нерухомому стані.

 

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. У водійки «Тойоти» були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. Їй запропонували пройти огляд на місці, у медзакладі. Вона відмовилась. 

 

На жінку винесли постанову за ч. 1 ст. 126, протоколи за ст. 124 та 130 КУпАП. Автомобіль «Тойота» вилучили. На двох інших чоловіків, було винесено протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)

У Рівненскій ОВА теж запевняють, що за жодних обставин винятків не буде. В умовах воєнного часу вилучені у нетверезих водіїв авто відправляють на потреби ЗСУ.

Автомобіль вилучений й перебуває на арештмайданчику. 

- Водійка притягнута за 130 статтею. Автомобіль вилучений. Як це було із сотнями інших вилучених автомобілів у нетверезих водіїв. На Рівненщині всі рівні перед законом. Винятків немає. Це позиція начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля. Його філософія «Рівненщина – територія рівних можливостей» стосується і рівної відповідальності за свої вчинки кожної людини, незалежно від статусу, прізвищ чи посад, - каже речник Рівненської ОВА Олександр Поліщук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень