Загибла в аварії на Рівненщині родина їхала на цвинтар провідати могили рідних. Подробиці трагедії

Загинули батьки та їхнє немовля

Стали відомі подробиці моторошної аварії поблизу Рівного, в якій загинули 34-річні Андрій та Вікторія Герасимчуки. У салоні авто з ними був їхній півторамісячний син Тарас. Батько з сином загинули одразу, а матір померла за кілька годин у лікарні.

У результаті ДТП Вікторія мала важку травму голови та розрив селезінки, її відвезли до лікарні. За життя жінки медики боролися в операційній майже три години, але марно. У подружжя залишився син-підліток Максим від першого шлюбу Вікторії. Хлопець мав їхати з батьками, але в останній момент його не взяли.

Андрій та Вікторія побралися 2 роки тому. Обоє працювали на залізниці. Того дня вони вирішили відвідати могили рідних. Андрієві поховані в селі за 25 км від Рівного, а Вікторії — в обласному центрі.   

Відвідали могилу батька. А звідти їхали на «Молодіжне» (народна назва цвинтаря у Рівному), де поховані батьки Вікторії, — ридає тітка загиблого Валентина Місько.   

30-річний водій мікроавтобуса із Закарпаття, з яким зіткнулося авто Герасимчуків, вижив. Він прийшов до тями, але досі у важкому стані, — має перелом стегна, надколінника та забій легенів. Чоловіка готують до операції. 

Нагадаємо, трагічна автотроща трапилася вчора на трасі Київ-Чоп у Колоденці, що біля Рівного. За попередньою інформацією, водій Аudi виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мікроавтобусом.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень