Audi показала прототип автомобіля без фар (ВІДЕО)

Дорогу йому освітлюють дрони

Німецька компанія Audi створила концепт електрокара-позашляховика, головна особливість якого - відсутність фар. Замість них використовується п'ять трикутних дронів, які літають над дахом, підсвічуючи дорогу попереду.

Модель-прототип Audi привезла на Міжнародний автомобільний салон у Франкфурті. Машину представили під назвою AI: Trail, акцентуючи увагу на тому, що вона найбільше підходить мандрівникам.

Дрони AI: Trail не тільки освітлюють дорогу, а й передають водієві на дисплей зображення зі вбудованих камер. Під час стоянок їх також можна використовувати як портативні ліхтарики. Для відпочинку виробник пропонує використовувати вбудовані гамаки - їх заховали в задніх сидіннях.

У машині також встановлено автопілот, а її батареї вистачає на 400-500 кілометрів дороги. Запустять чи AI: Trail у виробництво, поки невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень