Забрали телефон та вимагали гроші: у Рівному двоє невідомих серед вулиці напали на чоловіка 

Їх спіймали патрульні 

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Близько другої години ночі у Рівному двоє молодих людей просто на  вулиці обікрали та побили перехожого. 

Сталося це напередодні, коли 24-річний рівнянин саме повертався додому.

 

Йому залишалося близько 200 метрів до будинку, як на вулиці Соборній до нього підійшли двоє невідомих та попросили мобільний, щоб зателефонувати.

 

Відібравши телефон, зловмисники почали вимагати у чоловіка гроші та почали бити. Коли під час бійки хлопці впали на землю, дівчина вдарила потерпілого ще й ногою в обличчя. Опісля вони втекли, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

«Швидку» та поліцію викликав перехожий. Потерпілий детально описав патрульним зовнішність нападників та показав, куди ті побігли.

За орієнтуванням поліцейські спіймали зловмисників в одному з дворів багатоповерхівки. Ними виявилися 18-річна дівчина та 21-річний хлопець. Обоє були напідпитку.

За фактом грабежу слідчі розпочали досудове розслідування. Відповідно до санкції статті зловмисникам може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень