Заборонити продаж алкоголю у багатоповерхівці просять мешканці Рівного (ФОТО)

Адже їм заважають п’яниці

У магазині-кав'ярні за 100 г горілки просять 17 грн

Мешканці навколишніх будинків поскаржилися на магазин-кав'ярню «Кошичок», що на вулиці Марка Вовчка, 50.

Ми, мешканці будинків з вулиці Марка Вовчка, 29, Відінської, 18, Марка Вовчка, 50 та С. Бандери 65, просимо заборонити продаж алкоголю у магазині «Кошичок». Тут алкоголь продають на розлив. І після його вживання п’янички біля магазину матюкаються, справляють нужду на стіни будинку. Все це бачать наші діти, які граються поруч на дворовому дитячому майданчику.

 

Також під вікнами будинку власники магазину встановили столики. Біля них стоять порожні миски, відра, ящики: чи то для сміття, чи для збирання блювотиння своїх нетверезих відвідувачів. Від цього територія нашого будинку виглядає неохайною, засміченою.

 

Просимо допомогти навести лад і позбавити нас від п'яниць.

Начальник міського управління торгівлі Ігор Остапенко пояснив, що у житлових будинках дозволено продавати алкоголь, якщо у власника магазину є відповідна ліцензія:

Нема такого у законодавстві, що у житловому будинку не можна продавати алкоголь. Після 22 години не можна продавати. А якщо на розлив, то треба дивитися, як ліцензія видана.

 

Треба мешканцям написати скаргу на ім'я міського голови. Потім виїжджає комісія у складі спеціалістів управління торгівлі. Якщо треба, санепідемстанція підключається. Дивимося, чи справді воно так.

За словами Ігоря Остапенка, столиків з мисками і відрами біля будинку не повинно бути. А ось розливати алкоголь теж може дозволяти ліцензія, якщо заклад – кафетерій, а не просто магазин.

У будь-якому разі за скаргою мешканців кожен такий випадок розглядають окремо і, якщо описане у скарзі підтвердиться, реагують.

Те, що робиться біля будинку на вулиці Марка Вовчка, 50 можна побачити на фото внизу:  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень