«Заборонити видавати повістки на блокпостах, АЗС та на вулиці»: Ваше ставлення до петиції Нерозі?

Президент Зеленський дав доручення розібратися

Понад 25000 підписів набрала петиція, в якій Ігор Володимирович Нерозя 22 червня попросив Президента Зеленського заборони видавати повістки на вулиці (зокрема, на АЗС та блокпостах).

Як повідомляє «УКРІНФОРМ», Зеленський відповів на петицію Нерозі.

Як сказано на сайті Президента, глава Держави звернувся до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням перевірити законність таких дій. При цьому Зеленський перерахував низку законів, що стосуються мобілізації.

Зокрема, згідно з законом президент здійснює загальне керівництво мобілізацією, а організаційне керівництво здійснює Кабмін.

ЦИТАТА:

«Порядок оповіщення військовозобов’язаних про їx призов на військову службу під час мобілізації та вручення повісток (повідомлень) врегульовується відповідними актами Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України i Генерального штабу Збройних Сил України.

Ураховуючи викладене, я звернувся до Прем'єр-Міністра України Д. Шмигаля з проханням комплексно опрацювати порушене в електронній петиції питання в контексті дотримання прав громадян та законодавства про військовий обов'язок i військову службу».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень