На Закарпатті вітчим забив 10-річну дівчинку табуреткою. Мати навіть не викликала швидку (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловік – під вартою

У селі Паладь-Комарівці, що на Ужгородщині, нетверезий вітчим побив 10-річну прийомну дочку, внаслідок чого дівчинка померла.

3 жовтня близько 5 години ранку на лінію 102 надійшло повідомлення про смерть дитини в селі Паладь-Комарівці Ужгородського району. 

34-річний заявник зізнався, що вчора ввечері, перебуваючи в нетверезому стані, побив свою 10-річну прийомну дочку.

 

А вранці знайшов дитину без ознак життя.

Правоохоронці встановили, що на момент вчинення злочину у будинку перебувала матір загиблої дівчинки. Жінка не вжила жодних дій та завідома залишила дитину, яка перебувала в небезпечному для життя стані, без допомоги.

Слідчі відкрили за цим фактом ще два кримінальних провадження — за вбивство і за залишення в небезпеці, що спричинило смерть особи.

Слідство у справі триває, вітчима затримали. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень