За вихідні в області сталося сім автопригод

Сім осіб травмовано

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Рівненській області.

Зокрема, у Рівному трапилося три ДТП. Так, у суботу, 29 серпня, о 17:40 на вулиці Гур’єва водій автомобіля «Mazda», 35-річна жителька міста Рівне, здійснила наїзд на велосипедиста, 20-річну рівнянку. Велосипедистка опинилася у травмпункті.

Того ж дня близько 21:30 на перехресті вулиць Соборна-Чорновола, відбулося зіткнення автомобіля ЗАЗ  під керуванням 61-річного водія з 18-річним мотоциклістом. У результаті пасажир мотоцикла опинився у реанімації.

Третя дорожньо-транспортна пригода трапилася у неділю на вулиці Млинівській поблизу автомобільного базару. Рівнянин, водій автомобіля «NISSAN SANNI», здійснив наїзд на пішохода, 39-річного жителя села Грушвиця, який стояв попереду транспортного засобу. Пішохід отримав тілесні ушкодження та звернувся за допомогою у центральну міську лікарню.

Загалом за вихідні працівниками ДАІ області виявлено 103 порушення та 20 випадків керування напідпитку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень