За ухилення від мобілізації двом мешканцям Рівненщини загрожує до 5 років ув'язнення

Вони не з’явилися до призовного пункту районного комісаріату

Чоловіки 37-ти та 38-ми років перебували на військовому обліку в Дубенсько–Радивилівському об’єднаному районному військовому комісаріаті. За рішенням військово-лікарської комісії обоє визнані придатними для проходження військової служби. Проте, отримавши мобілізаційне посвідчення, жоден з них у визначений час на призовну дільницю у серпні не прибув.

Усвідомлюючи свої дії, вони ухилилися від призову.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 336 (ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України, та після закінчення розслідувань для прийняття рішень скерували до суду.

За ухилення від призову за мобілізацією передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень