За стрілянину та видобуток бурштину чоловіка посадять на три роки

Мешканця Одеської області суд визнав винним у вчиненні злочинів

Мешканця Одеської області суд покарав на 3 роки позбавлення волі із встановленням іспитового терміну тривалістю 1 рік. Його визнали винним в участі у незаконному видобутку бурштину на Рівненщині та у тому, що він поранив із вогнепальної зброї людину.

«Під час здійснення своєї «протиправної» діяльності чоловік з необережності здійснив чергою 2 постріли із саморобного карабіна у бік незнайомого йому чоловіка, влучивши тому в обидві ноги, чим завдав останньому тяжкі тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Рівненської області.

Також зазначають, що під час судового засідання обвинувачений визнав свою участь у незаконному бурштиновому промислі. Засуджений добровільно відшкодував потерпілому завдану шкоду у вигляді витрат, понесених останнім у зв’язку із лікуванням.

Вирок суду в законну силу ще не вступив.

Додамо,  що чоловік виконував роль посібника у незаконному видобуванні групою осіб бурштину-сирцю на території Зарічненського району Рівненської області. Його функція полягала у забезпеченні фізичного та силового захисту спільників.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень