За що неприємно і чим пишається міський голова Рівного у 2017 році

Невідремонтована вулиця Макарова та тролейбуси, за які місто заплатило, а їх привезли не всі – це те, що не вдалося втілити із запланованого міському голові Рівного за 2017 рік, зазначив під час традиційного звіту Володимир Хомко:

- Ну, найбільше, що мені неприємно, це те, що не вдалося закупити тролейбуси – через «Prozorro» любиме моє. Ми ж заплатили гроші, знайшли фірму – немає. Ні старих всіх не привезли, ні нових всіх не привезли. Друге: ми не заасфальтували вулиці. На Макарова ми мали почати цього року. Не почали, тому що тендер забракували. Мусимо повторно проводити тендер, всі подали неправильні документи. Так само на Орлова. Мали приступити до ремонту – не приступили. Слава Богу, на Шухевича хоч один шар поклали. Це для мене дуже важливо було.    

Водночас, досягненням за рік, що минає, на думку міського голови, є підтримка рівненських спідвеїстів.

У тому числі, нещодавня закупівля надувних бортів на мототрек, що дасть змогу проводити офіційні міжнародні змагання. А також – новий тролейбус з автономним ходом на акумуляторах.

Не приховує міський голова свого задоволення бюджетом. Нагадаємо, цього року він складає понад 2,5 млрд гривень, 150 мільйонів - профіцит. Такого не було ніколи, каже міський голова. 

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень