«Блакитна мрія»: у Рівне приїхав перший конкурент дуобуса

Новий транспорт буде їздити за старим маршрутом

Фото - 7 Днів

Під самий Новий рік до Рівного прибув тролейбус із «Південмашу» – «Дніпро Т-203» з автономним ходом. Це перший із шести замовлених, пише видання «7днів».

Тролейбус низькопідлоговий, вміщає сотню пасажирів. Шість місць обладнані для інвалідів, причому два з них – для візочників.

У статті видання йдеться про те, що тролейбус стане реальним конкурентом дуобусу.

Мовляв, через те, що на літієво-іонних акумуляторах тролейбус може впевнено проїхати понад п'ятнадцять кілометрів. Акумулятори встигають зарядитися на ходу від живлення з контактної мережі.

Фото - 7 Днів

У тролейбусному парку на новий «Дніпро» встигли призначити і водія.

Відразу після реєстрації та обкатки тролейбус піде в рейс за одинадцятим маршрутом (вул. Енергетиків – Боярка – ред.). – Це буде гарний подарунок рівнянам до Різдва. А там надійдуть ще п’ять таких машин. Фірма затримала поставку, та машини продала дешевше. На цій партії ми зекономимо майже три мільйони гривень. Тролейбуси чудові. А головне, що нові – і цим все сказано! – запевнив директор «Рівнеелектроавтотрансу» Валентин Ткачук.

На які маршрути задіють п’ять інших тролейбусів, та коли саме вони приїдуть у місто, Валентин Ткачук не зазначив.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року мер Рівного Володимир Хомко у коментарі одному з рівненських видань розповів, що тендер на закупівлю двох нових дуобусів для міста – завершився. Втім, коли їх доставлять у місто, мер не зазначив. 

Фото - видання «7днів».

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень