«За розбудову країни»: директор «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» отримав подяку від прем’єр-міністра та орден від КБУ

Минулими вихідними українці відзначали День тих, хто турбується про комфорт, зручність та надійність житла.

З нагоди професійного свята – Дня будівельника, в Українському домі у Києві пройшла урочиста церемонія. Її організаторами стали Конфедерація будівельників України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва
та житлово-комунального господарства України і Державна архітектурно-будівельна інспекція України.

На заході були присутні віце-прем’єр-міністр України Генадій Зубко,
представники місцевої влади, громадськість, ЗМІ та керівники найбільших учасників будівельної галузі з усіх регіонів України, у числі яких і директор «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» Василь Рокунь.

У цей день керівник рівненської компанії отримав відразу дві відзнаки: подяку від прем’єр-міністра України за особистий внесок у забезпечення розвитку будівельної галузі, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм та орден від КБУ «За розбудову країни».

Чесно кажучи, йокнуло серце коли почув власне прізвище під час вручення подяк від прем’єр-міністра України. Це повторилося вдруге, коли Лев Ревазович Парцхаладзе нагороджував орденами «За розбудову країни». Не кожен повіз додому хоча б одну із нагород, а у нашої компанії відразу дві. Тож слів «нам надзвичайно приємно» тут замало точно. Ми всі разом отримали свого роду кредит довіри, який обов’язково виправдаємо. Вірю, що ми на вірному шляху! – коментує Василь Рокунь, директор «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД». 


Це не перша нагорода працівників «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД». Раніше ми писали про те, що роботу її будівельників було відзначено на всеукраїнському рівні.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень