За опір правоохоронцям на Рівненщині судитимуть злочинну групу

Учасників масових заворушень

На Рівненщині встановили організатора та виконавців злочинного угруповання, які поблизу місць незаконного видобутку бурштину систематично організовували та вчиняли порушення громадського порядку, що супроводжувалось активним опором та застосуванням насильства стосовно працівників правоохоронних органів.

Правоохоронці встановили, що злочинну групу створив мешканець смт. Клесова, який залучив до протиправної діяльності односельців, з чітким розподілом функцій та ролей між ними.

 

Спільники розробили план збору місцевого населення, підготовки та вчинення злочинів, пов’язаних з опором працівникам правоохоронних органів з метою перешкоджання виконання ними службових обов’язків.

На підставі здобутих слідчим та прокурором доказів була встановлена причетність 12 осіб до масових заворушень, організованих біля в’їзду в урочища «Смітник» та «Азалія» Сарненського району, де вони спільно з місцевим населенням заблокували пересування працівників поліції та вчинили щодо них насильство із застосуванням фізичної сили, а також пошкодили службовий автотранспорт.

Обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи скерували до Сарненського районного суду. Їм загрожує до 14 років за ґратами.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненщини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень