За недільну ходу в Рівному покарають

У Рівному «свободівці» не дотримались умов проведення мирної акції, - місцеві правоохоронці

Нагадаємо, напередодні в обласному центрі відбулася хода під назвою: «Свободу політв’язням». Відповідно до чинного законодавства представники організації «Свобода» попередили органи місцевого самоврядування про запланований захід та отримали на це дозвіл. Однак, умов проведення анонсованої акції її учасники не дотрималися. Детальніше про це розповідає інспектор сектору зв’язків з громадськістю Рівненського УМВС, Любов Гуда:

– Охорону громадського порядку під час заходу забезпечували 20 працівників міліції. Участь у ході взяли майже півтори сотні осіб, чимало з яких були одягнуті у балаклави. До того ж, учасники акції палили димові шашки та кидали петарди. Внаслідок таких дій вулицю Соборну накрила димова завіса, а серед її жителів зчинилася паніка. Крім того, учасники акції не дотрималися і анонсованого маршруту, та від меморіалу Героям Небесної сотні попрямували до обласного управління міліції, що на вулиці Хвильового, 2.

Тож за фактом вчинення хуліганських дій, що порушують порядок і спокій рівнян, Рівненським міськвідділом УМВС вживатимуться заходи адміністративного впливу до причетних до цього осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень