За минулу добу на Рівненщині ліквідували п’ять пожеж

В одному із сіл згоріло дві тонни сіна

Учора о 08:50 у с. Любомирка Рівненського району на площі 30 м2 загорілося будівельне сміття.

За півгодини опісля поблизу села Лісове на землях запасу Рокитнівської сільради рятувальники приборкували загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,5 га. Таке ж займання цього дня вогнеборці ліквідовували і на землях запасу Тараканівської ОТГ - між селами Рачин та Панталія.

А вже о 22:05 у селі Городок, по вул. Барона Штенгеля, 4, на відкритій території (загальною площею 36 м2) загорілося будівельне сміття та вживані шини. До гасіння пожежі залучили дві одиниці спецтехніки ДСНС та вісім вогнеборців.

Також сьогодні о 00:13 у селі Любиковичі Сарненського району по вул. Центральна у приватному господарстві сталося загорання сіна. Вогонь знищив дві тонни сіна, ще 15 тонн надзвичайникам вдалося врятувати.

Нині причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень