За ліс «лягти кістьми» пообіцяв нардеп з Рівного і не добирав слів на адресу європейців

А українські деревообробники завтра збираються на загальноукраїнський страйк проти скасування мораторію на експорт деревини

Скасувати мораторій на вивезення необробленої української деревини вимагає  Європейський Союз в обмін на кредит у 600 мільйонів грнивень. Цей тимчасовий мораторій Верховна Рада України наклала у квітні торік. 

Нардеп з Рівного Андрій Лозовий відреагував на цю вимогу ЄС у Фейсбук доволі гостро: 

Як виявилось, ще в червні цього року Норвегія стала першою країною в світі, яка ВЗАГАЛІ відмовилась від вирубки лісів на своїй території. Берегти ліс для нащадків - світовий тренд, передусім, європейський. Але ж деревина для будівництва, меблів, дверей, домовин і т.д. їм потрібна. Тим паче, деревообробна галузь - це робочі місця для громадян країн ЄС. І вихід хитромудрі європі....сти бачать у перетворенні, багатої (поки що) лісами, України на сировинний придаток Європи. Такий собі аналог бананової республіки в наших краях - круглякову республіку. Майбутнє наших дітей вони хочуть купити за кредит (по факту - хабар) у 600 млн єврів. Ми ляжемо кістьми, щоб не допустити скасування мораторію на експорт лісу-кругляку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень