На Рівненщині вилучили 24 куби лісу (ФОТО)

Відбулося це під час відпрацювання протидії незаконній порубці та розкраданню лісу

Поліцейські у селі Яцьковичі Березнівського району виявили на подвір’ї приватного господарства 45-річного жителя майже 15 кубів деревини породи сосна. Як пояснив власник, її привіз на дрова родич, а от звідки — він не знає. Правоохоронці з’ясовують походження лісопродукції та осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення. Деревину поліцейські вилучили та передали на зберігання в Соснівське лісове господарство.

У селі Рачин дубенські поліцейські зупинили автомобіль «ЗІЛ-130» під керуванням 32-річного жителя Здолбунівщини, який перевозив три кубічних метри дуба без відповідних на те документів. Водій від будь-яких пояснень відмовився.



На Володимиречині поліцейські на місці злочину застали 49-річного житель села Сопачів, який у лісовому масиві поблизу села Половлі вже встиг завантажити на трактор МТЗ-82 із причепом шість кубічних метрів незаконно вирубаної сосни.

За вказаними фактами проводиться досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень