Рівненська поліція прокоментувала затримання озброєних злочинців (ФОТО)

Сьогодні у Рівному на вулиці 16-го Липня поліцейські зупинили автомобіль, у якому виявили більше 10-ти одиниць зброї та боєприпасів до неї.  На місці події начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський повідомив:

Із першого листопада розпочалися відпрацювання на всій території Рівненщини, зокрема і в обласному центрі щодо профілактики вуличної злочинності, нелегального обігу зброї та інших злочинів. Сьогодні до поліції повідомив невідомий, що на вулиці 16 Липня у Рівному поблизу одного з кафе перебувають громадяни на легковому автомобілі, які мають при собі зброю.

Зі слів керівника міської поліції, правоохоронці вжили заходи для локалізації зловмисників та подальшої перевірки зброї. Зараз слідчо-оперативна група проводить огляд та вилучення, орієнтовно в автомобілі більше десятка одиниць зброї, серед яких і рушниці. Затримані будуть давати покази в межах розслідування кримінального провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень