За лікаря з Рівного небайдужий просить підтримки у Зеленського

Мовляв, медика незаконно звільнили

Рівнянин зареєстрував Петицію на сайті президента України, щоб підтримати колишнього головного лікаря Рівненської обласної лікарні Івана Зиму.
Нагадаємо, 1 червня голова Рівненської облради Олександр Данильчук звільнив головного лікаря обласної клінічної лікарні Івана Зиму. 
 
Адже там був спалах коронавірусу. 
5 червня Володимир Ковальчук написав такий зміст петиції до Володимира Зеленського:

 

Шановний пане Президенте!

Звертаюся до Вас, як до гаранта Конституції України від імені жителів Рівненської області, які сподіваються на Вашу допомогу!

1 червня 2020 року голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук всупереч закону та здорову глузду достроково розірвав контракт та звільнив з займаної посади головного лікаря комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради Івана Зиму, про що було підписано відповідне розпорядження.

Громада Рівненщини добре знає Івана Зиму, як фахового лікаря та професійного керівника. Він пройшов усі ланки медичної кар’єри, протягом тривалого часу очолював КНП «Рівненська обласна клінічна лікарня».

Натомість голова Рівненської обласної адміністрації Віталій Коваль та голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук провалили поставлені Вами завдання, щодо боротьби з короновірусом і тепер прагнуть зняти з себе відповідальність за це та «призначити» винними у ситуації, що склалася, керівників медичних установ, при цьому цілковито ігноруючи інтереси громади.

Прошу Вас вплинути на керівників Рівненщини та посприяти поверненню на законно займану посаду головного лікаря Івана Зиму. Жителі Рівненщини вірять Вам та сподіваються на Вашу допомогу!

Петицію вже підтримало кілька десятків осіб, а потрібно 25 тисяч.

Збір підписів триватиме ще 90 днів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень