За хабар оштрафували інструктора автошколи

Чоловік визнав свою вину, йому призначили штраф у розмірі понад 18 тисяч гривень

У Рівному засуджено за корупційний злочин інструктора автошколи

Рівненський міський суд засудив інструктора однієї із автомобільних шкіл за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі прокуратури Рівненської області за  матеріалами журналістського розслідування, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

- Доведено, що інструктор прийняв у квітні 2015 року пропозицію неправомірної вигоди від учня автошколи, а також пообіцяв здійснити вплив на прийняття рішення про видачу останньому посвідчення водія посадовими особами відповідної установи, уповноваженими на виконання функцій держави, – розповів заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. - Підозрюваний ще у ході досудового розслідування повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості.

Згідно з вироком Рівненського міського суду від 15 грудня, затверджено вказану угоду про визнання винуватості та призначено покарання особі у виді штрафу в розмірі 1100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 18700 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень