За електроенергію треба платити вже не «Рівнеобленерго» (НОВІ РЕКВІЗИТИ)

А енергопостачальній компанії

«Рівнеобленерго» нагадує споживачам, що розраховуватись за спожиту у 2019 році електроенергію слід з електропостачальником.

Із 1 січня 2019 року розрахунок необхідно здійснювати за реквізитами ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ», яка є постачальником універсальної послуги для побутових та малих непобутових споживачів на території Рівненської області.

Варто звернути увагу, що розрахунковий рахунок змінився, він різниться у залежності від району електричних мереж.

Зразок нової квитанції від РОЕК

«Рівнеобленерго» наводить банківські реквізити поточного рахунку із спеціальним режимом використання для сплати за спожиту електричну енергію.

Отримувач:

ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ»

Код ЄДРПОУ: 42101003

Банк отримувача: філія – Рівненське ОУ АТ “Ощадбанк”

МФО: 333368

№ 26032304049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Зарічненського, Дубровицького, Сарненського, Володимирецького, Рокитнівського та Березнівського районів та м.Вараш,

№ 26033303049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Костопільського, Здолбунівського, Гощанського, Корецького, Острозького, Рівненського районів та м.Рівне.

26034302049867 – рахунок для оплати електроенергії споживачами Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського районів.

На території районів електричних мереж (РЕМ) розміщені платіжні термінали АТ «Перший інвестиційний банк», через які можна самостійно і без комісії проводити розрахунки за спожиту електричну енергію.

Також, рахунки за електричну енергію, виставлені ТОВ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ», можна сплачувати за допомогою системи електронних платежів. Система працює з картками VISA та MasterCard всіх українських банків.

Нагадаємо, зміни на ринку електроенергії України з метою демонополізації запровадили з початку року, відповідно до Закону України.

З січня платіжки за світло приходитимуть не від «Рівнеобленерго»

З 2019 року функцією «Рівнеобленерго» буде виключно розподіл електричної енергії. А функцію постачальника послуг на території Рівненської області виконуватиме «Рівненська обласна енергопостачальна компанія» (РОЕК).

Енергетики запевняють, що зміни поки не передбачають підвищення тарифу на електроенергію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень