ЗА ЧАС КОНФЛІКТУ НА СХОДІ УКРАЇНИ ЗАГИНУЛИ МАЙЖЕ 7 ТИС. ЛЮДЕЙ - ООН

З середини квітня 2014 року до 27 липня 2015 року внаслідок бойових дій загинули щонайменше 6832 особи, і принаймні 17087 людей було поранено

Про це  у середу повідомила речниця Управління верховного комісара ООН з прав людини (УВКПЛ) Сесіль Пуйї.

"З середини квітня 2014 року по 27 липня 2015 року загинули принаймні 6832 особи (цивільні і військові) і щонайменше 17087 людей були поранені в зоні конфлікту на сході України", - сказала вона, пославшись на оцінку моніторингової місії ООН з прав людини в Україні.

Ці дані включають втрати силовиків за даними української влади, 298 жертв катастрофи MH17, загиблих цивільних на підконтрольній Україні території за даними місцевих органів влади, загиблих цивільних і членів збройних формувань на непідконтрольних територіях за даними місцевих медиків.

В УВКПЛ наголосили на територіальній і часовій неповноті даних, зазначивши, що реальні цифри більші.

Нагадаємо, за даними ЗСУ, за час АТО загинули 2,3 тис. українських військовослужбовців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень