За 600 гривень на день: жінка здавала дитину в оренду (ВІДЕО)

Продавала 12-річного сина

[media=208082] 
Поліцейські задокументували факт продажу 12-річного хлопця чоловіку, який хотів притягнути школяра до збору милостині. Винагорода, яку отримала жінка, склала 600 гривень.

53-річну зловмисницю затримали після отримання грошей, повідомили у пресслужбі поліції Запорізької області. За даними слідства, жінка чітко усвідомлювала, чим займатиметься її син після продажу.

[media=208083] 

Безпосередньо перед продажем жінка зустрічалася із невідомою для слідства особою та чітко казала, що передає сина у використання зловмисникам.

За фактом скоєння торгівлі дитиною правоохоронці відкрили кримінальну справу. Покарання за вчинення подібного злочину – від 8 до 15 років ув'язнення із конфіскацією майна або без такого.

[media=208084] 

За місцем проживання жінки слідчі провели обшук. У квартирі, де проживає жінка, панує повний безлад. Мотиви продажу дитини жінкою невідомі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень