За скільки зараз можна зняти найдешевше житло в Одесі біля моря (7 ФОТО)

І на що можуть розраховувати відпочивальники за таку суму

Курортний сезон у самому розпалі, тож українці активно планують поїздки на море. Через карантин кількість напрямків для відпочинку за кордоном суттєво зменшилася, тож все частіше наші співгромадяни їздять вітчизняними курортами. Проте ціни у більшості випадків, м'яко кажучи, дивують, враховуючи якість сервісу та послуг.

Який вигляд має найдешевше житло  в Одесі та Одеській області, з’ясовував OBOZREVATEL.

✅ Житло від 125 грн/добу

Інший користувач «ОLХ» Віталій пропонує туристам пожити у своїх екобудиночках із дерева в Чорноморці. Запевняє, що це «чудове місце для відпочинку» - близько до супермаркету, ринку, зупинки транспорту (трамвай №27, №3 і маршрутне таксі №220).

В будиночках є гаряча вода (бойлер) і Wi-Fi. На території облаштовано місце для приготування страв на багатті та літній душ.

Тихий район міста, де хороший сон під спів птахів. Господарі – реабілітологи та допоможуть, якщо вам це цікаво. До моря трохи треба пройтися, і це допоможе поліпшити фігуру на відпочинку! – пише автор оголошення.

Ціни – від 125 гривень із людини за добу. Будиночок на 4-х – 500 гривень, будиночок VIP на двох – 500 гривень, кімната на двох – 250 гривень (санвузол – спільний).

✅ Кімната за 130 грн/добу

Одесит Олександр здає на «ОLХ» 4 окремі кімнати у приватному будинку за 7 хв від моря (одна зупинка трамвая). Поруч із його помешканням пляжі Лузанівка, Крижанівка та Малібу.

У кімнатах є два ліжка і телевізор. Холодильник та пральна машина – спільні для всіх гостей. Також вам видадуть тарілки, каструлі, виделки, ложки і постільну білизну. На території є лазня, літній душ, мангал та альтанка.

Ціна з людини – 130 гривень за добу. Інтер'єри при цьому доволі аскетичні (на фото ????)

✅ Помешкання за 220 грн/добу

Житло за 20 хв від Одеси здає відпочивальникам місцева мешканка Ірина. Кімнату з телевізором, холодильником, односпальним чи двоспальним ліжком і Wi-Fі можна орендувати за 220 грн із людини.

На території є велика тераса і мангал-зона, санвузол у будинку та на вулиці, альтанки, місця для машини у дворі.

 

За 15-20 хв спокійним кроком можна дійти до ТРЦ «Рів'єра», хоча поруч також є магазин.

До моря (пляж «Занзібар» із великим пірсом) – 7 хв, вказано у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень