Своїх жертв шантажував: під Одесою педофіл вийшов з колонії та влаштував «полювання» на хлопчиків, для цього змінив прізвище

Найменшому хлопчику лише 2 рочки

В Одеській області поліцейські затримали чотири рази судимого злочинця, який ґвалтував і розбещував дітей. Він переїхав у м. Южне після того, як три роки тому достроково вийшов із колонії – суд вирішив, що досвідчений рецидивіст став на «шлях виправлення».

Однак педофіл під новим прізвищем відкрив «полювання» на маленьких хлопчиків.

Про затримання на Одещині серійного педофіла 16 червня повідомило місцеве видання «Думська». За інформацією джерел у прокуратурі, ним виявився сімдесятирічний житель міста Южний.

Віталій Філіпов під час затримання

За даними слідства, чоловік заманив дев'ятирічного хлопчика в кімнату гуртожитку та зґвалтував – при цьому записував на відео все, що відбувалось.

Цей запис став для педофіла «щасливим квитком» для пошуку нових жертв.

 

Злочинець пригрозив дитині, що покаже «фільм» його друзям, а щоб цього не сталося, дитина повинна приводити до «дідуся» своїх однолітків.

 

Цих дітей злочинець також ґвалтував і шантажував...

На сполох забили батьки одного з постраждалих і звернулися в поліцію. Під час розслідування було встановлено жертв 70-річного педофіла, а його самого затримано і поміщено до СІЗО.

У поліцію Одеської області продовжують надходити заяви батьків постраждалих хлопчиків.

Чоловік був неодноразово судимий за злочини проти дітей, причому вперше його відправив за ґрати Білгород-Дністровський міський суд – тоді, в 1968 році, злочинцеві було всього 17 років.

Друга судимість – у 1997 році в Дніпропетровській області. Третя – в 2001 році в Херсоні.

За злочини, вчинені в 2012 році вже в Кіровограді (тепер – Кропивницький), – зґвалтування малолітніх, розбещення, порнографія – рецидивіст вирушив учетверте відбувати покарання. На рахунку злочинця було кілька жертв, молодшому з яких на той момент виповнилося лише 2 рочки.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень