За роботу без досвіду в Україні готові платити понад 35 тисяч: Кого шукають

Таких вакансій на порталах кілька сотень

Через брак кадрів у низці сфер наявність досвіду не завжди головна вимога.Тому роботодавці готові давати людям робочі місця без досвіду та навіть вкладатись у їхнє навчання.

На одному із сайті пошуку роботи можна знайти вакансію продавця-консультанта з мобільних телефонів та аксесуарів. Заробітну плату обіцяють від 35 000 до 40 000 грн.

Автор оголошення пише, що для отримання посади «досвід роботи не є обов'язковим». ІТ-компанія шукає менеджера чату на зарплатню від 15 000 до 40 000 грн.

Досвід роботи у сфері онлайн комунікації не є обов'язковим, але буде плюсом, – йдеться в оголошенні.

Компанія, що працює у сфері цифрових технологій, готова платити від 24 000 до 36 000 грн менеджеру інтернет-магазину. Серед вимог – вільне володіння комп'ютером, базові знання Excel, Word. Досвід роботи на подібній посаді, зазначається, «буде перевагою».

Водночас вчителі англійської можуть розраховувати в Україні на заробітну плату в 40 000. Також, на хороший заробіток можуть розраховувати й копірайтери. У деяких компаніях за таку роботу обіцяють платити понад 50 000 грн.

Джерело: OBOZ.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень