За 6 км від Білорусі на Рівненщині зник 29-річний молодик: Громада – на вухах (ФОТО)

Поки жодних даних про нього немає

Напередодні Нового року на Рівненщині зник 29-річний чоловік. Він проживає у прикордонному селі Переброди Сарненського району. До редакції Радіо Трек звернулися рідні зниклого з таким повідомленням:

Доброго дня, шановна редакція. Маємо великий біль і просимо про допомогу поширити інформацію про зникнення молодого хлопця 1993 року народження.

 

Його два тижні розшукують рідні, друзі, знайомі і все марно. Він з подвір'я з велосипедом у селі Переброди Сарненського р-н. Село розташоване за 6 км від білоруського кордону.

 

Сподіваємося на вашу допомогу.

Що кажуть у поліції

Про зникнення Михайла Денищича до поліції повідомив брат лише на третій день. Відомо, що молодик пішов у двір рубати дрова і до цього часу не повернувся. У пресслужбі поліції Рівненщини повідомили, що наразі тривають пошукові заходи.

Поліцейські проводять опитування місцевих мешканців навіть у сусідніх селах.

З джерел Радіо Трек також стало відомо, що чоловік зникає вже не вперше і має проблеми з алкоголем.

Разом з тим у поліції зауважують, що повідомити про зникнення рідних можна одразу. Чекати, поки мине 3 доби, не треба. Тоді зниклу людину по гарячих слідах можна знайти швидше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень