«За 25 років такого не було»: Бізнесмен через пожежу у Рівному змушений просити про допомогу (ФОТО)

Не для себе. Полум'я залишило без роботи чимало людей

Фото рятувальників із місця події
Фото рятувальників із місця події

Масштабна пожежа, що сталася у Рівному у четвер, 16 грудня, завдала неабияких наслідків. Горіли склади на Боярці, через що мікрорайон навіть залишився без світла. Не працювали й світлофори.

Пожежа, що спалахнула близько 16:00 години, була настільки масштабною, що ліквідувати її вдалося аж вранці наступного дня.

Внаслідок надзвичайної події кілька підприємців лишилися без офісів і товару.

 

А власника kedoff.net ці події навіть змусили звертатися з проханням про допомогу.

Нижче подаємо текст Ігоря Климчука — власника kedoff.net

Ти ніколи не знаєш, що чекає тебе завтра.

16.12.2021 року о 16:00 у нашої компанії сталася біда. В місті Рівне загорівся наш офіс та 450 квадратних метрів складу з товаром згоріли вщент. Було залучено більш як 10 пожежних машин, гасили полум'я 30 бійців ДСНС.

Дякувати Богу, усі живі та ніхто з людей під час пожежі не травмувався.

Пожежники гасили полум’я з 16:00 години, та повністю ліквідувати пожежу вдалось лише зранку наступного дня. На жаль, від нашого приміщення не залишилось майже нічого.

Біда, але біда, яка помножена на два, адже вогонь охопив сусідній бізнес-центр Простір. Збитки неймовірно великі та непідйомні. Справи життя, роботи, нажите — все в мить перетворилось в попіл. Сказати, що це вибило землю з-під ніг — це нічого не сказати.

За 25 років на ринку було різне: кризи, падіння ринку, ковід та інші перипетії. Ми їх долали. Зі своїми трудностями, але долали самі. І це подолаємо, але змушені просити у Вас про фінансову допомогу.

Особисто я, Ігор Климчук, власник kedoff.net прошу долучились усіх підприємців, усіх небайдужих людей, наших клієнтів до збору. Ми впевнені, ви розумієте як це -  опинитися в такій ситуації, особливо у непрості часи. Збитки неймовірно великі та непідйомні.

Ми просимо не для себе, а для людей, які постраждали так само, як ми, і в мить залишились з горсткою попелу замість робочого місця.

Кожна Ваша гривня допоможе людям швидше відновити роботу та повернутись до свого звичного життя.

Усі звіти будуть надаватись чисто та відкрито в міру надходження коштів. Також просимо поширювати цей пост, це дуже важливо та допоможе швидше зібрати кошти.

Дякуємо, що дочитали, поділились, підтримали.

Прохання фінансову допомогу надавати на картку

 

5169 3600 0911 3964
Климчук Ігор Дмитрович

Дякуємо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень