З початку цього року зарплата рядового солдата становитиме майже 7,5 тисяч

Зарплата контрактників зросла вдвічі

З початку цього року значно зросло грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом.  Оплата служби військового з вислугою понад рік стартуватиме від семи тисяч гривень, повідомляє військовий комісар Рівненського обласного комісаріату Михайло Твердохліб:

 

- Зараз у нас рядовий буде отримувати приблизно 7 тисяч гривень, командир відділення – 8 тисяч гривень, заступник командира взводу – 8 тисяч 600 гривень, командир взводу – 9 тисяч 500 гривень, старший лейтенант отримує 10 тисяч, командир роти – біля 10 тисяч 900 гривень, командир батальйону – 12 тисяч з половиною. Це значне підняття грошового забезпечення.

Між тим, за словами Михайла Твердохліба, якщо призваний по мобілізації захоче перейти на контрактну службу – йому теж передбачена допомога. Для солдата, сержанта – це близько 13 тисяч гривень, для офіцера – близько 15 тисячі гривень.

Серед іншого, з цього року вперше можна буде заключити контракт на службу в Збройних силах на півроку. Раніше термін контракту був визначений до завершення особливого періоду або на 3 і 5 років для рядових сержантів і офіцерів відповідно. За словами Михайла Твердохліба, це дасть змогу солдату спробувати себе в Збройних Силах і за бажанням – продовжити службу за контрактом.  Також військовий комісар нагадує про відшкодування для офіцерів за контрактом коштів для винаймання житла. У Рівному – це 1400 гривень, проте, сума може бути збільшена, залежно від складу сім`ї військовослужбовця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень