З черпаками та баняками пікетуватимуть міськвиконком Рівного (ФОТО)

Обіцяють прийти до півтисячі осіб

Власники та працівників закладів громадського харчування збираються завтра влаштувати пікет під міськвиконкомом Рівного. 

Про це повідомив президент Союзу перевізників Валентин Демчук. Після акцій протесту перевізників проти карантинних заходів, він, як громадський діяч, допомагав з організацією пікету представникам бізнесу. Тож пояснив:

Ресторани і кафе найдовше з усіх не працюють через карантин. Тож працівникам закладів громадського харчування найбільше болить ця ситуація.

 

Вони вже спілкувалися з міським головою Рівного Володимиром Хомком. Він їх почув, але поки не відреагував.

 

Тож завтра десь зо 500 представників закладів громадського харчування міста з черпаками та баняками прийдуть під міськвиконком. Початок їхньої акції о 9 годині. 

Також Рівненська ОДА отримала лист із підписами чотирьох десятків власників кафе та ресторанів області. Вони просять дозволити роботу всередині приміщень, а не лише на літніх майданчиках.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін каже, що у вівторок обласна комісія ТЕБ і НС збереться та розгляне це питання. І чиновник наголосив, що поки закладам варто дотримуватися карантину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень