З’явилося диво-пальне, яке підходить дизельним і бензиновим двигунам

Щоправда, ціна шокує

Компанія Zero Petroleum розробила диво-пальне з нейтральним вмістом вуглецю. Його ціна шокує – 2800 Євро за літр, пишуть ProГроші

Під час згоряння синтетичного палива вуглекислий газ теж виділятиметься, але у значно меншій кількості у порівнянні з бензином із нафтопродуктів або дизелем.

Виробник запевняє, що пальне підходить для автомобілів як з дизельними, так і з бензиновим двигунами. При цьому ніяких змін з автомобілем робити не треба – просто заправляй нове пальне і вперед. 

Сьогодні бензин можна придбати лише у 20-літрових каністрах. Вартість 1 л – 2 800 євро, тобто за 20 літрів доведеться заплатити 56 тис. євро.

Компанія пояснює, що поки таке екологічне пальне не орієнтоване на продаж звичайним споживачам. У масове виробництво його планують передати у 2027 році. Тоді ціну планують знизити до 3,6 дол./літр.

Джерело: ProГроші

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень