З'явилося фото з катівні в Балаклії: На стіні людина надряпала молитву (ФОТО)

Окупанти катували людей різними способами

Автор фото -  Мар’яна Безугла
Автор фото - Мар’яна Безугла

Після звільнення Балаклії, що на Харківщині, військовики ЗСУ почали довідуватися про моторошні  подробиці мук людей, які там перебували.

Так, на стіні катівні, де мордували українців, один з ув'язнених написав молитву «Отче Наш». Фотографію показав в мережі військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

Катівню, за словами начальника слідчого управління поліції в Харківській області Сергія Болвінова, російські окупанти організували у відділі поліції.

За допомогою місцевих колаборантів росіяни шукали тих, хто раніше служив в українській армії, а також родичів воїнів АТО.

 

Крім того, окупанти намагалися знайти й тих, хто допомагав ЗСУ. Іноді людей хапали прямо на вулиці, яким не пощастило опинитися біля окупованого відділу поліції.

Окупанти катували людей різними способами. Найлегшими тортурами вважалося биття струмом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень