З’ява блогерки Стужук майже через місяць війни: морально розбита, бо... заблокували інстаграм

Навіть слово «війна» прямо написати не може

Софія Стужук - фото з мережі
Софія Стужук - фото з мережі

З самого початку повномасштабного вторгнення росії на територію України блогерка Стужук не зронила ні слова в соцмережах. Нічого - ні своїх переживань, ні слів підтримки, ні навіть сміховинного чорного квадратика. До сьогодні.

Сьогодні вона написала допис про війну. Здається. 

- Уже почти месяц в0йнь|.. - почала думку Стужук

Вищенаведену цитату подали мовою оригіналу. Що примітно, Софія пише слово «війна» через супутні символи. Наче соромиться того, що пише саме про війну.

Потім блогерка пояснила, чому вона так довго не з'являлась в мережі. 

- Спочатку 4 доби переїзду, потім одну сторінку видалили, 2у…3ю…. Потім я морально була знищена і не в силах з'являтися.

Софія перейшла до сміливих заяв.⠀

- Завжди вважала себе аполітичною. Але ситуація в світі не дає залишатися аполітичним нікому. А тим паче, коли вторгаються в твій будинок і забирають у тебе те, що дороге.

Я люблю Україну і Київ. Я полюбила ще більше за останній час, коли побувала багато де. І щиро вважала і говорила, що це чудова країна і найкраще місто для життя.

А потім блогерка заговорила про якийсь «екстремізм», якому «відмовилась піддаватися». Цікаво, що вона мала на увазі, і чи це часом не наратив російської пропаганди про русофобію?

- Я спочатку відмовилась піддаватися екстремізму і скаженим агресії та ненавісті ... які, звісно, ​​частково виправдані в такій ситуації.

І тут починається найцікавіше. Бо попри те, що сама блогерка чудово знає, кому і якій країні завдячує тим, що мусила забрати дітей і втікати за кордон, хто напав вночі на мирні міста і цинічно обстрілює укриття з дітьми і пологові будинки в Україні, сказати вона цього, вочевидь не може. Обходиться туманними «десь там» і «комусь там». 

- Тому що «десь там» так за нас вирішили.

Тому що «комусь там» життя людей - розмінні монети для досягнення якихось «глобальних цілей».

Цікаво, чи пов'язано це якось з її російською аудиторією?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень