«Назад во Львов, в эту дыру. Бл**ь…», - відома блогерка назвала Львів «дірою» (ВІДЕО)

А львів’ян – рагулями

Російськомовна блогерка зі Львова wildger (Каріна Біда) потрапила в скандал після того, як назвала рідне місто Львів «дірою».

Про свою печаль з приводу необхідності повертатися в «рагульський» Львів українка Катерина Біда повідомила в Instagram-сторіз під час відпочинку в Одесі.

Її коротке відео під назвою «А на вас накатывает грусть?» проіснувало у доступі лише 24 години, але на нього встиг звернути увагу Telegram-канал «Катарсис».

 

Пізніше відео з її сторіз поширили й на інших платформах

Як пише львівське видання «Варта», українці висловили обурення словами блогерки.

На її сторінці з’явилися гнівні коментарі:

«Те, що ти вважаєш Львів містом, у якому немає нічого цікавого і в якому особисто для тебе немає ніяких перспектив, не робить його дірою і не дає тобі право так його називати», — пишуть користувачі.

 

Хтось обзивав «дірою» саму блогерку, дехто вставав на її захист:

 

«Якщо ви всі такі правильні й так любите Львів, то поводьтеся гідно й стримано… А не кожен другий комент про діру в дупі або спереду».

Після великої кількості хейту Каріна прийняла рішення прокоментувати свою позицію. У своїх Instagram-сторіз вона виправдалася, що любить Львів і не думає, що він погане місто.

Але її не задовільняють його жителі. Також блогерка розізлилася, що не може говорити у Львові російською:

«Зараз мова не йде про історичну спадщину, чи про те, що Львів — негарний. Я мала на увазі те, що в нас люди трішки дикі, розумієте.

 

Бо, все таки, люди створюють місто, а не місто – людей.

В нас місто дуже гарне, цікаве, аристократичне. Але в нас більшість людей не знають ніяких манер. Просто трішечки рагулізм.

 

Візьмімо до прикладу якісь інші міста: ну немає в містах такого, що якщо ти будеш говорити російською мовою, то з тобою говорити не будуть. Я колись вважала, що це міф. Нє, це правда.

 

В інших містах люди якісь відкриті, якісь добрі. В нас всі в коконах сидять. Всі всього бояться. Бо що люди скажуть», — висловилася блогерка.

Пізніше Каріна Біда взагалі закрила вільний доступ до своєї Інстаграм-сторінки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень