З якою жінкою ви хотіли б дружити: Цікавий тест

Просто оберіть жінку

На картинці вище є чотири жінки. З якою із них ви б хотіли дружити?

Жінка №1

Ви відкриті для знайомств із новими людьми й дуже впевнені в собі, що робить вас магнітом для інших людей. Будьте обережні з тими, хто може спробувати скористатися вашою добротою.

Жінка № 2

Ви точно знаєте, чого хочете від життя, і готові наполегливо працювати, щоб досягти цього. Ваша сильна впевненість у собі може лякати деяких людей, через що вони можуть вагатися, чи варто до вас наближатися.

Жінка № 3

У вас багате внутрішнє життя, сповнене мрій і фантазій. Ваша схильність до замкнутості може ускладнити знайомство з новими людьми, але ті, хто з вами спілкується, знають, що ви – глибокий і уважний друг.

Жінка № 4

Ви неймовірно практичні й організовані, що може змусити деяких людей думати, що вам бракує спонтанності та відкритості. Однак ваша надійність і приземленість роблять вас надійним другом.

Джерело: УНІАН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень